ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΑΡΤΟΥ

Νέο εργοστάσιο χάρτου κατ' επέκταση υφιστάμενου βιομηχανικού κτιρίου της INTERTRADE HELLAS ABEE στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Το αντικείμενο των εργασιών μας περιλάμβανε την προμήθεια και παράδοση προς τοποθέτηση των μεταλλικών στοιχείων των εξής κατασκευών:

  • Φυλάκιο Εισόδου
  • Κτίριο Διαχείρισης Χαρτομάζας
  • Κτίριο Ανατύλιξης Χάρτου
  • Κτίριο Λεβητοστασίου
  • Στέγαστρο Προσωρινής Αποθήκευσης Χάρτου
ΤΥΠΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΕΛΕΜΚΑ ΑΕ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΤΣΕΦΛΙΚΙ-ΠΕΡΙΒΟΛΙΑ, ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2020-2021

ΒΑΡΟΣ

400 TN

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΚΤΙΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Νέο βιομηχανικό κτίριο παραγωγής ειδών διατροφής στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Πρόκειται για δυο στατικώς ανεξάρτητα μεταλλικά κτίρια με στέγαστρα, οι ισόγειοι χώροι των οποίων συνδέονται μεταξύ τους.

Το κτίριο της παραγωγής με χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος συνολικής επιφάνειας 2000τ.μ. και δίριχτη στέγη και το διώροφο κτίριο γραφείων με υπόγειο και ενδιάμεσο πατάρι συνολικής επιφάνειας 2500τ.μ.  

Στην κατασκευή μας περιλαμβάνεται μια ιδιαίτερη μεταβλητού πλάτους αρχιτεκτονική προεξοχή συνολικού μήκους 44,00m στην πρόσοψη του κτιρίου γραφείων και σε τμήμα του κτιρίου της παραγωγής που καλύπτει και προστατεύει τον χώρο φορτοεκφορτώσεων.Το έργο περιλαμβάνει την μελέτη, σχεδιασμό, προμήθεια και εγκατάσταση του μεταλλικού σκελετού των κτιρίων περιλαμβανομένων των επικαλύψεων, πλαγιοκαλύψεων, εσωτερικών διαμορφώσεων καθώς και του μόνιμου μεταλλότυπου των σύμμικτων ορόφων.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ