ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Ακρίβεια και Λεπτομέρεια

Ο σχεδιασμός ενός έργου απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, μια που η ορθότητα και η ακρίβειά του θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα.
Το τμήμα σχεδιασμού της εταιρείας μας αποτελείται από έμπειρους αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς και βιομηχανικούς σχεδιαστές.
Όλοι μαζί, συνδυάζοντας τον άρτιο σχεδιασμό με τη μεγάλη εξειδίκευση στην κατασκευή, μπορούν να δώσουν λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα εφαρμοσμένης μηχανικής, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας.
Χρησιμοποιούμε σχεδιαστικά προγράμματα τελευταίας γενιάς, στα πλαίσια της συνεχούς αυτοματοποίησης της παραγωγής.
Κατά τη διάρκεια της παραγωγής ενός έργου, το τμήμα σχεδιασμού βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με το τμήμα βιομηχανοποίησης, με στόχο την έγκαιρη, λεπτομερή και ακριβή υλοποίηση των σχεδίων.
Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζεται ακόμη περισσότερο η ακρίβεια του σχεδιασμού, για να προχωρήσουμε, στη συνέχεια, στο επόμενο στάδιο: την κατασκευή.

VOUTSADAKIS SERVICES

Σχετικά Έργα

Η εταιρεία μας προσφέρει υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής και ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών από δομικό χάλυβα, που εναρμονίζονται με το Βρετανικό Πρότυπο BS 1950:1985 και τους Ευρωκώδικες EC3 και EC4.

Σταθερές αξίες σε όλες μας τις κατασκευές είναι η ταχύτητα υλοποίησης, ο ανθεκτικός και αντισεισμικός χαρακτήρας και η μεγάλη ευελιξία, με την έννοια της δυνατότητας μετατροπών στο αρχικό σχέδιο και της ευκολίας αποσυναρμολόγησης ή επέκτασης της μεταλλικής κατασκευής.

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ