ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ – ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Ο σημαντικότερος πόρος της ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο δυναμικό της. Αξιοποιώντας τον πόρο αυτό στο έπακρο, το έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα για την σταθερά ανοδική της πορεία.

Έχοντας συναίσθηση του συγκριτικού μας αυτού πλεονεκτήματος έναντι του ανταγωνισμού, εδώ και 50 χρόνια έχουμε διαμορφώσει τις αρχές μας, ώστε η διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας μας, να στοχεύει μόνο στην συνεχή βελτίωση του.

Έχοντας ως στόχο τη σωστή κατάρτισή τους, την αναγνώριση των προσπαθειών τους και την ανάδειξη των ατομικών τους δεξιοτήτων και στηριζόμενοι στην αποδεδειγμένη υπευθυνότητά τους που εγγυάται το επιθυμητό για όλους τελικό αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή ενισχύουμε συνεχώς την ανάπτυξη πρωτοβουλιών από τη μεριά τους. Πρωτοβουλιών που ενταγμένες στην γενικότερη φιλοσοφία της εταιρίας μας, προσφέρουν υπεραξία στο τελικό παραγόμενο αποτέλεσμα.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση για τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο, το χτίσιμο μακροχρόνιων διαπροσωπικών σχέσεων μαζί τους και τη δημιουργία ενός εξαιρετικού εργασιακού περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την ανάπτυξή και συμμετοχή τους.

Όλοι μαζί, συνεργαζόμαστε αρμονικά ως μία ομάδα. Αντιμετωπίζει κάθε έργο που αναλαμβάνουμε με σοβαρότητα, ευελιξία και ταχύτητα, ώστε να επιτύχουμε συλλογικά το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την ικανοποίηση των πελατών μας με την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων τους.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θέλετε να κτίσετε μαζί μας το μέλλον σας;

Αν σας ενδιαφέρει ο χώρος των μεταλλικών κατασκευών, δεν έχετε παρά να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο email info@voutsadakis.gr, αναφέροντάς μας την ειδικότητά σας ή τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ