ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ – ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Ο σημαντικότερος πόρος της ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι αδιαμφισβήτητα το ανθρώπινο δυναμικό της. Αξιοποιώντας αυτό το δυναμικό στο έπακρο, το έμπειρο και απόλυτα εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας , αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη σταθερά ανοδική της πορεία.

Έχοντας συναίσθηση του συγκριτικού μας αυτού πλεονεκτήματος, έναντι του ανταγωνισμού, εδώ και 50 χρόνια, έχουμε διαμορφώσει τις αρχές μας, ώστε όλοι μαζί να συνεργαζόμαστε αρμονικά ως μία ομάδα.

Με σοβαρότητα, ευελιξία και ταχύτητα, επιτυγχάνουμε συλλογικά το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την ικανοποίηση των πελατών μας.Όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της συνεχούς εκπαίδευσης και ενημέρωσης του προσωπικού μας , στις  πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο μας.

Ωστόσο, όλοι εμείς γνωρίζουμε στη ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ, ότι η επιτυχία της εταιρίας μας, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό, στις μακροχρόνιες διαπροσωπικές σχέσεις και στο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, το οποίο ενθαρρύνει την ανάπτυξη και τη συμμετοχή όλων.

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΚΑΡΙΕΡΑ

Θέλετε να κτίσετε μαζί μας το μέλλον σας;

Αν σας ενδιαφέρει ο χώρος των μεταλλικών κατασκευών, δεν έχετε παρά να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο email info@voutsadakis.gr, αναφέροντάς μας την ειδικότητά σας ή τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.  

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ