ΚΑΡΙΕΡΑ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΞΕΛΙΞΗ – ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ

Επειδή στην ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά, σας προσφέρουμε την επαγγελματική ευκαιρία να χτίσετε μαζί μας σε στέρεες μεταλλικές βάσεις το μέλλον σας.

Εστιάζοντας πάντα στα οφέλη των πελατών μας, γνωρίζουμε εδώ και 50 χρόνια πως αυτό εν τέλει επιτυγχάνεται μόνο από το ανθρώπινο δυναμικό. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό για κάθε εργαζόμενο να κατανοούν τι χρειάζονται κάθε φορά οι πελάτες μας.

Γι’ αυτό δίνουμε σε όλους τους εργαζόμενούς μας την ευκαιρία να αναπτύξουν στο έπακρο τις δεξιότητες τους προκειμένου στο τέλος να αποκομίσουν και οι ίδιοι τα μεγαλύτερα δυνατά γι’ αυτούς οφέλη. Είμαστε πεπεισμένοι ότι το σωστά καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να γνωρίζει και να αξιοποιεί το σύνολο των δυνατοτήτων του, όχι μόνο αποδίδει καλύτερα, αλλά μπορεί να βρίσκει μεγαλύτερη ικανοποίηση σε αυτό που κάνει, καθώς και στο τελικό αποτέλεσμα που παράγει.

Με ολοκληρωμένη εισαγωγική κατάρτιση, τακτικές επιδόσεις και πιθανές αξιολογήσεις, καθώς και ατομική αναπτυξιακή στρατηγική βασισμένη σε συγκεκριμένα πρότυπα, η πορεία σας στη ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ θα αποτελέσει αναπόσπαστο στοιχείο της εταιρικής της ταυτότητας.

Παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών επαγγελματικής κατάρτισης, προγράμματα ενδοεπιχειρησιακής κατάρτισης και διαχείρισης και μάθηση στην εργασία με την ευκαιρία ανάπτυξης νέων τομέων δραστηριότητας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, σας περιμένουμε να γνωριστούμε αν σας ενδιαφέρει ο χώρος των μεταλλικών κατασκευών.

Στην περίπτωση αυτή δεν έχετε παρά να μας στείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα στο e-mail:  info@voutsadakis.gr αναφέροντάς την ειδικότητά σας ή τη θέση για την οποία ενδιαφέρεστε.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Από το 1969, με ιδρυτή τον Μιχάλη Βουτσαδάκη, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται, με σταθερά ανοδική πορεία, στον χώρο της μελέτης, του σχεδιασμού και της ανέγερσης μεταλλικών κατασκευών δομικού χάλυβα. 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ