ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ – ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ – ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Μία από τις πιο βασικές προτεραιότητές της ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ είναι η συνεχής επένδυση στην ανανέωση του μηχανολογικού της εξοπλισμού. Ως στρατηγική της επιλογή, παρακολουθεί στενά τις διαρκώς εξελισσόμενες τεχνολογικές τάσεις στον κλάδο.

Οι γραμμές παραγωγής της εταιρίας βασίζονται σε εφαρμογές CAD/CAM και σε μηχανολογικό εξοπλισμό CNC/NC, που χειρίζεται το απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό της, προκειμένου με αυτό τον τρόπο ο συνδυασμός των δύο να φέρνει πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα για τους πελάτες μας.

Με τον τρόπο αυτό η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ έχει καταφέρει μετά από δραστηριότητα 50 χρόνων να έχει πλέον ξεπεράσει -σε ετήσια παραγωγή- τους 6.000 τόνους προϊόντων.

Η καθετοποιημένη δομή του εργοστασίου στα Οινόφυτα Βοιωτίας της ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκαίων υπηρεσιών.

Από τον σχεδιασμό και την κατασκευή, έως την ανέγερση και την επίβλεψη σύνθετων και βαρέων μεταλλικών κατασκευών, πάντα με επιμέλεια στις ιδιαιτερότητες και ανάγκες του κάθε έργου, καθώς φυσικά και των χρονοδιαγραμμάτων του πελάτη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

Η παραγόμενη ποιότητα και το άριστο τελικό προϊόν είναι για την ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ πάντα προαπαιτούμενο. Προκειμένου να διασφαλίζεται το επιθυμητό κάθε φορά αποτέλεσμα για όλους της τους πελάτες, συνεπής εδώ και 50 χρόνια, η βιομηχανοποίηση συμπεριλαμβάνει όλα εκείνα τα σύγχρονα μέσα κατασκευής δομικού χάλυβα που παρέχουν την μεγαλύτερη δυνατή αυτοματοποίηση της παραγωγής...

ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ