ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

70 ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ - ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

70 Μεταλλικοί οικίσκοι τριών χώρων έως 1000KVA και διαστάσεων 2,4mx5m και ύψος 2,5m. Χωρίζεται σε τρία διαμερίσματα. Η επικάλυψη είναι με μονωτικό πάνελ (πολυουρεθάνης) 40mm. Καθένας από τους χώρους είναι επισκέψιμος μέσω μεταλλικών θυρών, 3ων δίφυλλων και μίας μονόφυλλης, που προσφέρουν εύκολη πρόσβαση στον χειρισμό, στη συντήρηση ή την αντικατάσταση εξοπλισμού.

 

ΤΥΠΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΧΑΡΝΑΙ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2020

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

70 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ - ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

Μεταλλικοί οικίσκοι (υποσταθμοί παραγωγής και ζεύξης) διαφόρων διαστάσεων. Με αφορμή την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ επινόησε και προσφέρει την καινοτόμο λύση, των «προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων» που κατασκευάζονται ειδικά για την χρήση ως αποθηκευτικών χώρων σε Φ/Β πάρκα, αλλά και για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και σε πολλούς άλλους τομείς, είτε σε εργοτάξια ως στέγαση προσωπικού, είτε ως στέγαστρα ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Οι προκατασκευασμένοι αυτοί μεταλλικοί οικίσκοι κατασκευάζονται, είτε με επικάλυψη από panels πολυουρεθάνης, είτε με επικάλυψη από πυράντοχα υλικά όπως σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας από τσιμεντοσανίδα, μόνωση και πυράντοχη γυψοσανίδα.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ