ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ - ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

Μεταλλικοί οικίσκοι (υποσταθμοί παραγωγής και ζεύξης) διαφόρων διαστάσεων. Με αφορμή την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ επινόησε και προσφέρει την καινοτόμο λύση, των «προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων» που κατασκευάζονται ειδικά για την χρήση ως αποθηκευτικών χώρων σε Φ/Β πάρκα, αλλά και για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και σε πολλούς άλλους τομείς, είτε σε εργοτάξια ως στέγαση προσωπικού, είτε ως στέγαστρα ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Οι προκατασκευασμένοι αυτοί μεταλλικοί οικίσκοι κατασκευάζονται, είτε με επικάλυψη από panels πολυουρεθάνης, είτε με επικάλυψη από πυράντοχα υλικά όπως σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας από τσιμεντοσανίδα, μόνωση και πυράντοχη γυψοσανίδα.

ΤΥΠΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2011-2013

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

800 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΙΣΟΓΕΙΟ LOGISTIC CENTER  ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΝΕΟ ΙΣΟΓΕΙΟ LOGISTIC CENTER  ΚΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στο επιχειρηματικό πάρκο της Κερατέας συνολικού εμβαδού κάτοψης 10.800τμ. Σκοπός του έργου είναι η μελέτη, σχεδίαση, κατασκευή και εγκατάσταση ενός νέου ισόγειου κτιρίου με δίριχτες στέγες καθώς και ενός τριώροφου κτιρίου γραφείων με σύμμικτες πλάκες. Πέραν των επικαλύψεων των κτιρίων περιλαμβάνεται και η διαμόρφωση των αρχιτεκτονικών προεξοχών που εξασφαλίζουν προστασία των ανοιγμάτων και αισθητικό αποτέλεσμα στο κτίριο γραφείων.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ