ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΩΟΣΚΟΠΗΣΗΣ, ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΑΥΓΩΝ

Κτίριο συλλογής, ωοσκόπησης, διαλογής και συσκευασίας αυγών συνολικής επιφάνειας 2.200τ.μ. στην περιοχή των Ιωαννίνων.Πρόκειται για την κατασκευή ενός κτιρίου που αποτελείται από ένα ισόγειο και ένα διώροφο τμήμα. Το έργο περιλαμβάνει την μελέτη, προμήθεια και εγκατάσταση του κτιρίου περιλαμβανομένης της επικαλύψης, της πλαγιοκάλυψής του και των εσωτερικών επενδύσεων και διαμορφώσεων που απαιτήθηκαν για υγειονομικούς λόγους.

ΤΥΠΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΑΕ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2016-2017

ΒΑΡΟΣ

180 ΤΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Προσθήκη κατ’ επέκταση νέου τριώροφου κτιρίου με πρόβλεψη ενός ορόφου στην ΒΙ.ΠΑ. Κηφισιάς

Ο φέρων οργανισμός του κτιρίου κατασκευάζεται από μεταλλικά πλαίσια, τα οποία μορφώνονται από πρότυπες μεταλλικές διατομές. Κατασκευάζονται κατακόρυφοι αντιανέμιοι σύνδεσμοι στους εγκάρσιους και διαμήκεις άξονες του κτιρίου, οι οποίοι παραλαμβάνουν τον σεισμό και τον άνεμο, σταθεροποιώντας την κατασκευή, με αποτέλεσμα να έχει το κτίριο την καλύτερη δυνατή σεισμική συμπεριφορά. Τα μεταλλικά υποστυλώματα επεκτείνονται 1,00m πάνω από την στάθμη της οροφής του 2ου ορόφου ώστε μελλοντικά να μπορεί να κατασκευαστεί ο νέος όροφος.

Για την στήριξη της επικάλυψης των ορόφων κατασκευάζονται διαδοκίδες, οι οποίες με την σειρά τους στηρίζονται στις κύριες δοκούς και στα μεταλλικά υποστυλώματα. Περιλαμβάνονται μηκίδες για την στήριξη της πλαγιοκάλυψης καθώς και μεταλλικά πλαίσια για να δημιουργηθούν τα ανοίγματα των θυρών και παραθύρων στον μεταλλικό σκελετό όπου απαιτούνται. Όλες οι μεταλλικές επιφάνειες των υποστυλωμάτων, των κύριων δοκών των ορόφων και των κατακόρυφων αντιανέμιων συνδέσμων θα καθαρισθούν με σιδηροβολή και στην συνέχεια θα βαφούν. 

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ