ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Προσθήκη κατ’ επέκταση νέου τριώροφου κτιρίου με πρόβλεψη ενός ορόφου στην ΒΙ.ΠΑ. Κηφισιάς

Ο φέρων οργανισμός του κτιρίου κατασκευάζεται από μεταλλικά πλαίσια, τα οποία μορφώνονται από πρότυπες μεταλλικές διατομές. Κατασκευάζονται κατακόρυφοι αντιανέμιοι σύνδεσμοι στους εγκάρσιους και διαμήκεις άξονες του κτιρίου, οι οποίοι παραλαμβάνουν τον σεισμό και τον άνεμο, σταθεροποιώντας την κατασκευή, με αποτέλεσμα να έχει το κτίριο την καλύτερη δυνατή σεισμική συμπεριφορά. Τα μεταλλικά υποστυλώματα επεκτείνονται 1,00m πάνω από την στάθμη της οροφής του 2ου ορόφου ώστε μελλοντικά να μπορεί να κατασκευαστεί ο νέος όροφος.

Για την στήριξη της επικάλυψης των ορόφων κατασκευάζονται διαδοκίδες, οι οποίες με την σειρά τους στηρίζονται στις κύριες δοκούς και στα μεταλλικά υποστυλώματα. Περιλαμβάνονται μηκίδες για την στήριξη της πλαγιοκάλυψης καθώς και μεταλλικά πλαίσια για να δημιουργηθούν τα ανοίγματα των θυρών και παραθύρων στον μεταλλικό σκελετό όπου απαιτούνται. Όλες οι μεταλλικές επιφάνειες των υποστυλωμάτων, των κύριων δοκών των ορόφων και των κατακόρυφων αντιανέμιων συνδέσμων θα καθαρισθούν με σιδηροβολή και στην συνέχεια θα βαφούν. 

ΤΥΠΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΠΕΛΑΤΗΣ

Α.&Χ. ΥΦΑΝΤΗΣ ΑΒΕΕ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΚΗΦΙΣΙΑ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2021

ΒΑΡΟΣ

100 ΤΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΧΩΡΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Βιοτεχνικό κτίριο μεταποίησης καφέ συνολικής επιφάνειας 1.000τ.μ. στο Καβαλλάρι Θεσσαλονίκης.
Το έργο περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, προμήθεια και εγκατάσταση ενός μεταλλικού κτιρίου με δύο χώρους φορτοεκφόρτωσης, το οποίο διαθέτει στο ισόγειο αποθηκευτικούς χώρους 500τ.μ., τον χώρο της παραγωγής 600τ.μ. και χώρους γραφείων 250τ.μ. που επεκτείνονται και στον 1ο όροφο.
Περιλαμβάνεται η επικάλυψη, η πλαγιοκάλυψής του κτιρίου και οι εσωτερικές επενδύσεις και διαμορφώσεις που απαιτήθηκαν για υγειονομικούς λόγους.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ