ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ GRANTEX Α.Ε.

Νέο μεταλλικό κτίριο στο Αιγάλεω Αττικής συνολ. επιφάνειας 1450τμ. με δίριχτη στέγη και μεταλλικό πατάρι σε όλο το μήκος του.
Περιλαμβάνεται η επικάλυψη και η πλαγιοκάλυψη του κτιρίου με panels πολυουρεθάνης καθώς και η επικάλυψη του παταριού με χαλύβδινα προφίλ τύπου Symdeck50 και πλάκες δαπέδου τύπου Knauf Integral GIFAfloor FHB28mm.

ΤΥΠΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

GRANTEX Α.Ε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΘΕΣΗ "ΕΛΑΙΩΝΑΣ", ΑΙΓΑΛΕΩ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2022

ΒΑΡΟΣ

90 TN

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ METAL SKIN SA

*Αλλαγή όψεων και η ανακατασκευή του κτιρίου Α (υφιστάμενο βιομηχανικό κτίριο)

*Αλλαγή όψης και η ανακατασκευή του κτιρίου Γ (υφιστάμενο βιομηχανοστάσιο)

*Κατασκευή του νέου κτιρίου Z, 3050τμ

Περιγραφή:

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του φέροντος οργανισμού των κτιρίων Α & Ζ κατασκευάζεται από μεταλλικά πλαίσια, τα οποία μορφώνονται από πρότυπες μεταλλικές διατομές. Ο φέρων οργανισμός του κτιρίου Γ κατασκευάζεται από μεταλλικά πλαίσια με ελκυστήρα που εδράζονται πάνω στα υφιστάμενα υποστυλώματα οπλισμένου σκυροδέματος, τα οποία μορφώνονται από πρότυπες μεταλλικές διατομές. Κατασκευάζονται οριζόντιοι και κατακόρυφοι αντιανέμιοι σύνδεσμοι, οι οποίοι παραλαμβάνουν τον σεισμό και τον άνεμο, σταθεροποιώντας την κάθε κατασκευή. Για την στήριξη της γερανογέφυρας κατασκευάζονται και τοποθετούνται φουρούσια και οι γερανοδοκοί. Για την στήριξη της επικάλυψης της οροφής των κτιρίων κατασκευάζονται τεγίδες, οι οποίες με την σειρά τους στηρίζονται από τις δοκούς της στέγης. Για την στήριξη της πλαγιοκάλυψης των κτιρίων Α & Ζ & της πλαϊνής όψης του κτιρίου Γ με panels σε κατακόρυφη διάταξη κατασκευάζονται μηκίδες, οι οποίες στηρίζονται στα μεταλλικά υποστυλώματα ή στα υποστυλώματα οπλισμένου σκυροδέματος του κτιρίου Γ.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ