ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ LPC A.E.

Ανέγερση νέου μεταλλικού κτιρίου και Η/Μ εξοπλισμού σε υφιστάμενη βιομηχανική εγκατάσταση της εταιρείας LPC AE στον Ασπρόπυργο Αττικής. Το αντικείμενο των εργασιών μας είναι η κατασκευή και ανέγερση μεταλλικού βιομηχανικού κτιρίου με εμβαδόν 750τμ., η κατασκευή βάσεων εξοπλισμού Η/Μ συνολικής επιφάνειας 82,5τμ. και η μεταλλική κατασκευή υπέργειας όδευσης σωληνώσεων επιφάνειας 64τμ.Εντός του κτιρίου υπάρχει πατάρι γραφείων 90τμ με σύμμικτη πλάκα και πατάρι Η/Μ εξοπλισμού με σχάρα 105τμ. Επίσης υπάρχει εξωτερικός εξώστης στην στάθμη του παταριού για την τοποθέτηση Η/Μ εξοπλισμού με δάπεδο σχάρας. Σε ύψος περίπου 9,00μ εντός του κτιρίου θα υπάρχει η υποδομή–πρόβλεψη για την εγκατάσταση γερανογέφυρας.

ΤΥΠΟΣ

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΑΝΕΓΕΡΣΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

LPC A.E.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2019

ΒΑΡΟΣ

90 ΤΝ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Νέο βιομηχανικό κτίριο συνολικής επιφάνειας 1800τμ. στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Το έργο περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και εγκατάσταση  ενός νέου βιομηχανικού κτιρίου μεγαλυτέρων διαστ.23,50X58,45m με δίριχτες εγκιβωτισμένες στέγες, το οποίο αποτελείται από τον ισόγειο χώρο της παραγωγής, των αποδυτηρίων και του πρατηρίου.
Επιπλέον τον 1ο όροφο που αφορά τους χώρους γραφείων και ενός εξωτερικού χώρου διαστάσεων 5,20mx8,00m που αφορά χώρους αποθήκης και μηχανοστασίου. Περιλαμβάνεται η επικάλυψη, η πλαγιοκάλυψη του κτιρίου, ο μόνιμος μεταλλότυπος των σύμμικτων δαπέδων των ορόφων.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ