ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΟΙΚΙΣΚΟΣ - BAG & BAG A.E.

Μεταλλικός οικίσκος συνολικής επιφάνειας 46τ.μ. εντός των εγκαταστάσεων της Bag & Bag A.E. στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Πρόκειται για την κατασκευή ενός μεταλλικού οικίσκου, ο οποίος περιλαμβάνει έναν αποθηκευτικό χώρο με ράφια και έναν γραφειακό χώρο. Η κατασκευή του οικίσκου αποτελείται από μεταλλικό σκελετό από κοίλες διατομές, panels πολυουρεθάνης για την εξωτερική επένδυση του (επικάλυψη-πλαγιοκάλυψη) και του εσωτερικού χωρίσματος και κόντρα πλακέ θαλάσσης και πλαστικό δάπεδο για το πάτωμα του οικίσκου.

ΤΥΠΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

BAG & BAG A.E.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΟΙΝΟΦΥΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2016

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

1 ΤΕΜΑΧΙΟ

ΚΤΙΡΙΟ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

ΚΤΗΡΙΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ - EL SABOR

Νέο βιομηχανικό κτίριο παραγωγής ειδών διατροφής στα Οινόφυτα Βοιωτίας. Πρόκειται για δυο στατικώς ανεξάρτητα μεταλλικά κτίρια με στέγαστρα, οι ισόγειοι χώροι των οποίων συνδέονται μεταξύ τους.

Το κτίριο της παραγωγής με χώρους υγειονομικού ενδιαφέροντος συνολικής επιφάνειας 2000τ.μ. και δίριχτη στέγη και το διώροφο κτίριο γραφείων με υπόγειο και ενδιάμεσο πατάρι συνολικής επιφάνειας 2500τ.μ.  

Στην κατασκευή μας περιλαμβάνεται μια ιδιαίτερη μεταβλητού πλάτους αρχιτεκτονική προεξοχή συνολικού μήκους 44,00m στην πρόσοψη του κτιρίου γραφείων και σε τμήμα του κτιρίου της παραγωγής που καλύπτει και προστατεύει τον χώρο φορτοεκφορτώσεων.Το έργο περιλαμβάνει την μελέτη, σχεδιασμό, προμήθεια και εγκατάσταση του μεταλλικού σκελετού των κτιρίων περιλαμβανομένων των επικαλύψεων, πλαγιοκαλύψεων, εσωτερικών διαμορφώσεων καθώς και του μόνιμου μεταλλότυπου των σύμμικτων ορόφων.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ