ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΙ ΟΙΚΙΣΚΟΙ - ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

Μεταλλικοί οικίσκοι (υποσταθμοί παραγωγής και ζεύξης) διαφόρων διαστάσεων. Με αφορμή την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων και ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες της αγοράς, η ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΑΒΕΤΕ επινόησε και προσφέρει την καινοτόμο λύση, των «προκατασκευασμένων μεταλλικών οικίσκων» που κατασκευάζονται ειδικά για την χρήση ως αποθηκευτικών χώρων σε Φ/Β πάρκα, αλλά και για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και σε πολλούς άλλους τομείς, είτε σε εργοτάξια ως στέγαση προσωπικού, είτε ως στέγαστρα ηλεκτρονικού και ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
Οι προκατασκευασμένοι αυτοί μεταλλικοί οικίσκοι κατασκευάζονται, είτε με επικάλυψη από panels πολυουρεθάνης, είτε με επικάλυψη από πυράντοχα υλικά όπως σύστημα εξωτερικής τοιχοποιίας από τσιμεντοσανίδα, μόνωση και πυράντοχη γυψοσανίδα.

ΤΥΠΟΣ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΛΑΤΗΣ

ΑΦΟΙ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΙ Α.Β.Ε.Ε.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

ΑΧΑΡΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ

ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

2011-2013

ΠΟΣΟΤΗΤΑ

800 ΤΕΜΑΧΙΑ

ΟΙΚΙΣΚΟΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

ΟΙΚΙΣΚΟΣ - BAG & BAG A.E.

Μεταλλικός οικίσκος συνολικής επιφάνειας 46τ.μ. εντός των εγκαταστάσεων της Bag & Bag A.E. στα Οινόφυτα Βοιωτίας.
Πρόκειται για την κατασκευή ενός μεταλλικού οικίσκου, ο οποίος περιλαμβάνει έναν αποθηκευτικό χώρο με ράφια και έναν γραφειακό χώρο. Η κατασκευή του οικίσκου αποτελείται από μεταλλικό σκελετό από κοίλες διατομές, panels πολυουρεθάνης για την εξωτερική επένδυση του (επικάλυψη-πλαγιοκάλυψη) και του εσωτερικού χωρίσματος και κόντρα πλακέ θαλάσσης και πλαστικό δάπεδο για το πάτωμα του οικίσκου.

Μάθετε περισσότερα

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ